Ballistic - Robbanásig feltöltve
Ballistic - Robbanásig feltöltve (2002)
Műfaj Akció
Film megjelenési dátum 2002
Nyelv Magyar
Futási idő 88 mins
Formátum DVD/VCD
Szín Color
Cast
Antonio Banderas
Lucy Liu
Gregg Henry
Crew
Rendező Wych Kaosayananda
Író Alan B. Mcelroy
Tartalom:
A nemzetközi kémkedés halálos játszmájában névtelen elitügynökök vívják titkos háborújukat a hatalomért, az információkért és a nemzetbiztonságért. A teendők ritkán azok, aminek látszanak…
Manapság világszerte nagy számban keringenek a különböző új gyilkoló eszközök, amelyek felhasználásának csak a leleményesség szab határt. Az egyik mikroszkopikus méretű, injekcióban adható be, és ott rejtőzik az áldozatban egészen addig, amíg nem aktiválják, de akkor egy szempillantás alatt öl, és nem hagy semmi nyomot.
Két esküdt ellenség eszeveszett versenybe fog, hogy megtalálják az új gyilkoló eszközt, mindketten tehetségesek, ügyesek és makacsul akarják a sikert. Az egyik a csak fedőnevén ismert ügynöknő, Sever, aki kiképzése révén maga a halálos fegyver. Sever precíz és rendíthetetlenül tör célja felé. A másik fél is briliáns és elszánt fickó, az FBI volt embervadásza, Jeremiah Ecks. A saját területén legkiválóbb ügynök akkor lépett ki az FBI-tól, amikor a felesége meghalt egy ellene elkövetett merénylet során, s azóta Eckst lelkiismeret-furdalás gyötri.
Egykori pártfogója most visszahívja az FBI-hoz, és pályafutása legnagyobb kihívást jelentő feladatával bízza meg: Ecksnek fel kell készülnie, hogy szembenézzen legfélelmetesebb ellenfelével, Sever ügynökkel.
A halálos díjért folytatott ádáz versenyben csak egy győztes lehet. De amikor a szabályok megváltoznak, a két esküdt ellenség rájön, hogy az, akit megpróbálnak legyőzni, egyidejűleg az egyetlen, akiben megbízhatnak.
Personal Details
Értékelés
Láttam Yes
Index 136
Gyüjtés állapot In Collection
keszlet 1
Internet cím IMDB
Site
Edition Details
Kép arány 1.85 (16:9) Letterboxed
Hangsávok Sztereó - Magyar
CD-k száma 1
Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés