Bad Boys 1. - Mire jók, a rosszfiúk?
Bad Boys 1. - Mire jók, a rosszfiúk? (1995)
Műfaj Akció; Vígjáték
Stúdió Columbia Pictures
Film megjelenési dátum 1995
Nyelv Magyar
Futási idő 124 mins
Formátum DVD
Szín Color
Cast
Will Smith
Martin Lawrence
Theresa Randle
Téa Leoni
Tcheky Karyo
Marg Helgenberger
Joe Pantoliano
Dana Mark
Crew
Rendező Michael Bay
Író Doug Richardson
Író Jim Mulholland
Író Michael Barrie
Tartalom:
Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, ami persze könnyű ennyi pénzzel, ilyen szöveggel és egy szélsebes csodakocsival. Barátja, Burnett (Martin Lawrence) viszont példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a Miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Minden különbözőségük ellenére most kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, satöbbit...
Mi áll az ügy hátterében? Százmillió dollár értékű kokain, ami egyszer már megvolt, lefoglalták, aztán lába kelt. Felbukkan még egy igen szemrevaló hölgy is, de aztán hullaként távozik. És csupán egy szemtanú akad, Julia Mott (Téa Leoni). Ő még él (éppen hogy), talán csinosabb is az előző nőnél (éppen hogy), és segítene, de csak Lowrey-ban bízik. Burnett - társa távollétében - kiadja magát Lowrey-nak. Hogy ne veszítsék el Julia bizalmát, muszáj folytatniuk a játékot.
Csak ez olyan komoly játék, ahol a rossz fiúk egyfolytában lőnek; ha nincs pisztoly, ütnek; ha már végképp menekülni kell, autóba pattannak. És mindenképpen száguldanak: mert ez egy szédítő sebességű film.
Personal Details
Értékelés
Láttam Yes
Index 2218
Gyüjtés állapot In Collection
keszlet 1
Internet cím IMDB
Site
Edition Details
CD-k száma 2
Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés