Bionicle 1. - 2.
Bionicle 1. - 2. - 1 A fényálarc - 2. - Metru Nui legendája (2002)
Műfaj Rajzfilm
Stúdió USA
Film megjelenési dátum 2002
Nyelv Magyar
Futási idő 144 mins
Formátum DVD
Szín Color
Cast
Rajzfilmfigurák
Crew
Rendező David Molina
Rendező Terry Shakespeare
Tartalom:
Bionicle 1 - A fényálarc 2002
A Bionicle évek óta fogalom milliónyi fiatal rajongó körében. A Bionicle, a LEGO-által teremtett fantasztikus játékvilág, amelynek figuráit nagy becsben tartják a gyűjtők és a játékosok, most először egy nagyszabású, egész estés számítógépanimációs film keretében elevenedik meg.
A történet ezúttal a képzeletbeli Mata Nui szigeten játszódik. A titokzatos fényálarc vezeti a történet fiatal hősét és bátor kísérőit az úton, amelynek során számos sötét erővel felvértezett ellenféllel és veszélyes akadállyal kell megküzdeniük. Nem kevesebb azonban a tét, mint a világ megmentése és egy ősi jóslat beteljesítése!

Bionicle 2. - Metru Nui legendája 2004
A Lego egy igazi fantáziavilágot teremtett a gyerekek körében méltán népszerű és kedvelt Bionicle figurákkal. A könyvben és játékok terén már sikeres Bionicle-történetek nemrég egy egész estés, számítógépanimációs filmben keltek életre, és most itt a folytatás!
A képzelet határain túl létező Bionicle univerzumban élő békés matoránokat leigázta a gonosz Makuta. A virágok elhervadtak, a Nap kihűlt és a matoránok lassan elfeledték ősi erényeiket. De egy szép napon megérkeztek a szigetre a legendákban emlegetett hősök, akiket úgy hívtak: a Toa!
Amikor titokzatos sötét erők fenyegetik Metru nui dicső városát, az egyik Toa hat matoránnak adja át a tudást, amely őket is felvértezi a Toa minden erejével. Belőlük lesznek a város új őrei, akiknek csak kevés idejük maradt, hogy jól elsajátítsák új harci képességeiket, bebizonyítsák rátermettségüket nemes vezérük, Turaga Dume előtt és megszerezzék az elrejtett Nagy Kanoka Korongokat, amelyek segíthetnek nekik megvédeni szigetvárosukat és lakóit!
Personal Details
Értékelés
Láttam Yes
Index 40
Gyüjtés állapot In Collection
Internet cím IMDB
Site
Edition Details
Tartomány Region 1
Kép arány 1.85 (16:9) Anamorphic
Hangsávok Dolby Surround - Magyar
CD-k száma 1
Tárhely - Domain - VPS - Szerver hosting